Onsdag 2 oktober
Önske-/födelsdagslunch : Blodpudding, kompletterades med Potatisbullar och bacon
ca 3 kg potatismos som tagits fram ur frysen och fått tina (tog jättelång tid, över 1 dag)
7-8 dl mjöl, "smeten" ska fortfarande vara lite lös, så den går att klicka ner i pannan. Testa att klicka ut i pannan, de ska hålla ihop, och det gjorde de.
Fryst mos blir lite vattnigare än färskt, då behövs det mera mjöl.
Jag stekte blodpuddingen och potatisbullarna, (potatisbullarna tog ca 1-1,5 timme att steka)
Bacon stektes på bleck i ugnen, 220 grader 7-10 minuter .
Andra inlägg
- Måndag, vecka 2
- Första arbetsdagen
- Äntligen Värmland!
- Testpilot
- Fred 25 oktober Raggmunk med fläsk och Sista dagen på praktiken
- To 24 oktober Kycklingnuggets och bulgur
- Må 21 oktober Spaghetti med ost- och makrillsås
- Fre 18 oktober Vegetarisk lasagne
- To 17 oktober Korv och Pommes
- Onsdag 16 oktober Fiskgryta med rotsaker